Izvor: Piplmetar.rs, 13.Mar.2024, 23:30

Za 23 dana se izobličila! Naša glumica prolazila PAKAO zbog dijagnoze za koju nije imala pojma: „Vidi kakvo ti je lice!“

Glumica Sofija Rajović je u emisiji „RTS ordinacija“ progovorila o problemu sa viškom kilograma, izazvanim insulinskom rezistencijom, koja joj je iz korena preokrenula život.
Sofija Rajović • Instagram


Sofija Rajović
Sofija je u pomenutoj emisiji ispričala da je prvi znak za uzbunu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << bio kada je za nešto više od tri nedelje dobila deset kilograma, iako u tom periodu uopšte nije preterivala s hranom. Bila je sigurna da nešto nije u redu, što je potvrdila i dijagnoza.
– Dok sam bila u Americi, to je bilo nešto stravično – ja sam se za 23 dana ugojila skoro 10 kilograma. A najčudnije u svemu bilo je što u tom periodu uopšte nisam mnogo jela. Jesam jela slatko, ali ne više nego inače, jedem ga celog života. To mi je bio signal da nešto nije u redu, a po povratku u Srbiju prijatelji su me tešili, da to nije velika količina kilograma – rekla je ona u emisiji „RTS ordinacija“.
Sofija je rešila da pronađe odgovor na pitanje šta se dogodilo, ali su joj na tom putu stajali i kompleksnost postavljanja dijagnoze i komentari okoline.
Sofija Rajović
– Komentari su mi su izuzetno smetali, i inače smatram ružnim i degutantnim komentarisanje tuđeg izgleda. Na primer kad neko ima akne, čemu komentar ‘vidi kakvo ti je lice’, ili ako ima problem sa kilažom…. Takvi komentari su čist bezbrazluk – smatra Sofija
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.