ZVUK KOJI PLAŠI BEOGRAĐANE! Čuje se od Karaburme pa sve do Grocke, a zabeležen je i ŠIROM SVETA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 21:11

ZVUK KOJI PLAŠI BEOGRAĐANE! Čuje se od Karaburme pa sve do Grocke, a zabeležen je i ŠIROM SVETA (VIDEO)

Zastrašujući zvuci koji odzvanjaju Karaburmom imaju konkurenciju - šta odzvanja planetom?

Građani sa Karaburme, većeg dela Zvezdare, pa sve do Grocke tvrde da ih već dve noći zaredom uznemira neobjašnjivi zvuk.

Snimak koji je obišao Srbiju brzinom munje, na kojem se jasno čuju glasni "udarci" zabeležen je kamerom telefona.

Izvor zvuka je za sada misterija, baš kao što je misterija zašto se u Švedskoj čuje zvuk nalik trubi. Doktor Glen Mekfirson >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pre dve godine zabeležio zvuke širom sveta, brujanja, ječanja, "eksplozije"... i pokušao da odgonetne misteriju.

- Ovo je svetski fenomen - rekao je on.

Pogledajte i pojačajte kako to zvuči u svetu!

Pojedini, pak, nagađaju da ovakav zvuk ispuštaju toplane (mada, ako je tačno, zašto to rade u "sitne sate"?).

- To je zvuk toplane u nekim uslovima, mada zašto toplana radi kada je napolju 30 stepeni je dobro pitanje. Toplana Medaković navodno leti radi "za pripremu sanitarne potrošne tople vode". Izgleda da ima 31.000 stanova u BG koji imaju toplu vodu stalno, bez bojlera, i da ti stanovi dobijaju toplu vodu od toplane koja radi non-stop. Pre 4 godine se slično pokvarila toplana u Novom Sadu (ispao jedan od pogona šta god to značilo) i zato moraju povremeno da ispuštaju paru - napisao je korisnik Reddita.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.