ZVEZDA ODMALENA: Bijonse se pohvalila fotkom iz detinjstva

Izvor: Kurir, 29.Jul.2013, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA ODMALENA: Bijonse se pohvalila fotkom iz detinjstva

Među fotografijama koje pop pevačica Bijonse redovno deli sa obožavateljima, našla se i ona iz detinjstva na kojoj pozira poput prave dive

U zlatnoj haljini, s turbanom na glavi i velikim visećim minđušama, Bijonse kao da je već tada znala u kojem će smeru krenuti njena karijera.

Na drugoj fotografiji iz detinjstva, obožavatelji su primetili, Bijonse neodoljivo podseća na svoju ćerkicu Blu Ajvi, pa samo možemo pretpostaviti u kakvu će lepoticu devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izrasti.

Inače, Bijonse je ovih dana na svetskoj turneji "The Mrs Carter Show", u sklopu koje je u aprila ove godine posetila i Beograd.

Osim toga, paralelno s turnejom radi i na novom albumu, koji bi uskoro trebao ugledati svetlost dana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.