ZVERSKI MUČILI bolesnu Jelenu (28) dve godine: SUPRUŽNICI IZ PAKLA osuđeni na robiju! 

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2020, 16:59

ZVERSKI MUČILI bolesnu Jelenu (28) dve godine: "SUPRUŽNICI IZ PAKLA" osuđeni na robiju! 

Nenad i Mileva su dobili zatvorske kazne zbog krivičnog dela trgovina ljudima

Viši sud u Beogradu osudio je danas na po tri godine i šest meseci zatvora Milevu Martinov i njenog bivšeg supruga Nenada Petrovića iz Velikog Polja kod Obrenovca na osnovu optužbi da su dve godine zverski mučili i zlostavljali bolesnu Jelenu V. (28) iz okoline Pančeva.

Petroviću je izrečena jedinstvena kazna zatvora od četiri godine i dva meseca jer mu je opozvana ranija uslovna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatvorska kazna. Oboma je izrečena mera zabrane kontaktiranja žrtve, kao i svedoka iz ovog postupka.

Petroviću je danas ukinut pritvor u kojem je bio od hapšenja, ali mu je određena mera zabrane napuštanja Beograda, i naloženo mu je da se redovno javlja nadležnoj policijskoj stanici.

Ovaj par mediji nazivaju "supružnici iz pakla", a oni su se u međuvremenu razveli, odnosno Mileva se preudala. Njihovo zajedničko četvoro dece živi po domovima.

Nenad i Mileva su osuđeni zbog krivičnog dela trgovina ljudima, a pošto je ovo prvostepena presuda i oni i tužilaštvo imaju pravo da se žale Apelacionom sudu u Beogradu.

Mediji su nakon hapšenja supružnika pisali da je zatočena devojka obolela od karcinoma, a da su je oni u svojoj kući podvodili muškarcima, terali je da prosi i fizički je zlostavljali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.