ZULUMĆAR KURTI NASTAVLJA DA UGNJETAVA SRPSKI NAROD: Nova skandalozna odluka Prištine

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 20:14

ZULUMĆAR KURTI NASTAVLJA DA UGNJETAVA SRPSKI NAROD: Nova skandalozna odluka Prištine

Novi teror nad Srbima

Postupajući po zahtevu posebnog odeljenja specijalnog tužilaštva u Prištini, osnovni sud u Prištini odredio je pritvor od mesec dana Srbinu Ž.N. zbog, kako je navedeno, "osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ratni zločin protiv civilnog stanovništva".

Sudija za prethodni postupak je usvojio kao osnovan zahtev specijalnog tužilaštva da se odredi pritvor u trajanju od mesec dana okrivljenom Ž.N (70), prenosi prištinski portal >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Telegrafi.

Policija tzv. Kosova je u ponedeljak saopštila da je uhapsila osumnjičenog Ž.N. rođenog (70) u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Kancelarija za KiM Vlade Srbije je povodom hapšenja Ž.N. saopštila da se Aljbin Kurti i sprovodioci njegovog plana etničkog čišćenja Kosova i Metohije neće smiriti dok god u južnoj srpskoj pokrajini ima ijednog Srbina.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.