ZSO MORA POD HITNO DA SE FORMIRA! Ameri matirali prištinske vlasti, više nemaju prava na izgovore

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 20:22

ZSO MORA POD HITNO DA SE FORMIRA! Ameri matirali prištinske vlasti, više nemaju prava na izgovore

Srpska lista je već rekla šta je imala po pitanju formiranja ZSO

Portparol američkog Stejt departmenta rekao je da Beograd i Priština moraju da poštuju svoje obaveze sprovođenje sporazuma, uključujući i Zajednicu srpskih opština.

On je za taj list dodao da SAD ne daju sugestiju kako bi trebalo da se implementira taj sporazum ili bilo koji drugi sporazum, kao i da ovo pitanje zavisi od dogovora dve strane.

Pre nekoliko dana potpredsednik kosovske vlade Besnik Bisljimi, komentarišući "pretnju" Srpske liste da će napustiti institucije ukoliko se ZSO ne formira, rekao da je siguran da se takav sporazum neće primeniti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gazeta: SAD očekuju da Beograd i Priština sprovode sporazume, uključujući i ZSO

Izvor: RTS, 22.Okt.2021

Portparol američkog Stejt departmenta rekao je da Beograd i Priština moraju da poštuju obaveze sprovođenja sporazuma, uključujući i Zajednicu srpskih opština, prenosi prištinska Gazeta ekspres. . SAD ne daju sugestiju kako bi trebalo da se implementira sporazum o...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.