ŽRTVE MASAKRA PONOVO OPERISANE: Poznato u kakvom stanju se nalaze nastavnica istorije i jedna učenica

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 19:36

ŽRTVE MASAKRA PONOVO OPERISANE: Poznato u kakvom stanju se nalaze nastavnica istorije i jedna učenica

Danas su u Urgentnom centru operisane nastavnica istorije i jedna učenica koje su povređene u masakru u sredu 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Nastavnica istorije i jedna učenica su danas ponovo operisane u Urgentnom centru. One su povređene u masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" koji se dogodio u sredu 3. maja.

Prema rečima izvora koji je upućen u obe operacije, obe intervencije su dobro prošle. Nastavnica i učenica se sada oporavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na intenzivnoj nezi.

- Najbitnije je da su stabilno i da je sve dobro prošlo. Ove operacije su bile planirane, jer su obe pacijentkinje imale po nekoliko povreda od metka. U prvi mah je bilo najbitnije da saniramo one koje su bile opasne po život. Sada rešavamo ostalo. Nastavnica je imala operaciju šake, dok su lekari devojčici sanirali ruku, jer je imala nekoliko rana od metkova. Čak su iz jedne danas izvadili i strano telo - otkriva izvor upućen u današnje operacije.

Osumnjičeni učenik (13) je u sredu 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" doašo naoružan sa dva pištolja marke CZ99 i ispalio je 57 hitaca. U rancu je imao i četiri Molotovljeva koktela. Ubio je čuvara, tri devojčice i pet dečaka. Nakon toga je pozvao policiju i izjavio je da je "psihopata koji mora da se smiri".

Sve vesti o nezapamćenoj tragediji u Beogradu pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.