Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽRS rapisao interni oglas za sporazumni prekid radnog odnosa

DOBOJ - Uprava "Željeznica Republike Srpske" /ŽRS/ raspisala je interni javni poziv radnicima za dobrovoljni odlazak i sporazumni prestanak radnog odnosa u 2018. godini, saopšteno je iz ove komapnije.

Iz ŽRS-a ističu da je današnja odluka Uprave u skladu sa usvojenim Programom rješavanja problema viška radnika, na koji je saglasnost dala Vlada Republike Srpske.

"Radnici koji ispune propisane uslove imaju mogućnost dobrovoljnog odlaska uz isplatu posebne naknade, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << što je jedan od dva Programom utvrđena načina rješavanja problema viška radnika u `Željeznicama Republike Srpske`", navodi se u saopštenju.

Takav način može biti realizovan isključivo slobodnom voljom i ličnim prijavljivanjem radnika, u skladu sa pravilima utvrđenim Programom i internim javnim pozivom.

Iz ŽRS-a poručuju da će interni javni poziv biti objavljen na internet stranici "Željeznica Republike Srpske" i oglasnim tablama organizacionih jedinica preduzeća.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.