ZORAN MARJANOVIĆ OSTAVIO BEZ TEKSTA SVE PRISUTNE ISPRED SUDNICE: Nek me stručnjaci analiziraju, ni sam više ne znam koliko lica imam

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 14:26

ZORAN MARJANOVIĆ OSTAVIO BEZ TEKSTA SVE PRISUTNE ISPRED SUDNICE: "Nek me stručnjaci analiziraju, ni sam više ne znam koliko lica imam"

Sad treba da me još slikaju, jer posle treba stručnjaci da me analiziraju
Advokati su iskazali upornu negodovanost zbog načina na koji je sudija Ivana Ramić postavljala pitanja Zoranu Marjanoviću tokom suđenja. Naglasili su da je Zoran spreman da sarađuje i da se ne brani ćutanjem, ali da je odbrana donela odluku da se ne odgovara na nova pitanja, s obzirom na to da je do sada već dao odgovore na čak 250 pitanja.
- U današnjem novom glavnom pretresu u slučaju Zorana Marjanovića, on je obavio razgovor sa predsednikom veća. On je tada detaljno odgovorio na preko 250 pitanja i detaljno obrazložio šta se sve dešavalo, na dalja pitanja nije hteo da odgovara. On je bezbroj puta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.