Izvor: Blic, 19.Mar.2024, 06:50

ŠTA ĆE OTKRITI MALA JANA Devojčica u vreme ubistva majke imala 5 godina, otac Zoran Marjanović je predložio kao KLJUČNOG SVEDOKA

Zoran Marjanović, koji je optužen za ubistvo svoje supruge pevačice Jelene Marjanović, danas će se ponovo naći pred sudijom Višeg suda u Beogradu. Ovo je njegov drugi izlazak pred sud, budući da je presuda kojom je prvobitno osuđen na 40 godina zatvora poništena odlukom Apelacionog suda u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U SUD Nastavlja se suđenje za ubistvo pevačice u Borči

Izvor: Blic, 19.Mar.2024

Zoran Marjanović, kome se ponovo sudi za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović koje se dogodilo 2. aprila 2016. godine u naselju Crvenka u Borči, stigao je u Viši sud u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.