ZNAČIĆE NAM NJIHOVO ISKUSTVO I ZNANJE Gradonačelnik Novog Sada razgovarao o konceptu smart siti sa gostom iz Južne Koreje

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 18:05

"ZNAČIĆE NAM NJIHOVO ISKUSTVO I ZNANJE" Gradonačelnik Novog Sada razgovarao o konceptu "smart siti" sa gostom iz Južne Koreje

Viši savetnik u Ministarstvu finansija i ekonomije Južne Koreje u poseti Novom Sadu.

Gradonačelnik Grada Novog Sada, Milan Đurić, sastao se sa višim savetnikom u Ministarstvu finansija i ekonomije Južne Koreje.

A post shared by Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)

Sastao sam se sa višim savetnikom u Ministarstvu finansija i ekonomije Južne Koreje Dongćan Kimom, koji je sa saradnicima u poseti Novom Sadu. Oni su tu kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bismo, kroz jedinstven projekat, otpočeli proces izrade studije izvodljivosti Smart City sistema, a sve uz podršku Korejskog razvojnog instituta. U njemu će učestvovati korejski eksperti i zaposleni iz gradskih uprava i javnih preduzeća. S obzirom na to da je Republika Južna Koreja svetski lider u razvoju koncepta "smart city", veoma će nam značiti njihovo iskustvo i znanje - napisao je Đurić na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.