ZMIJE OTROVNICE SIKĆU U SRPSKOJ KOLEVCI! Agenda prosta, a misija više nego jasna - Istrebljenje jednog naroda sa njegovih vekovnih ognjišta

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 20:59

ZMIJE OTROVNICE SIKĆU U SRPSKOJ KOLEVCI! Agenda prosta, a misija više nego jasna - Istrebljenje jednog naroda sa njegovih vekovnih ognjišta

Dokle će međunarodna zajednica sklanjati pogled sa ovog gorućeg problema?

Predsednica lažne države Vjosa Osmani izjavila je da razgovori o tome kakav će biti tranzicioni plan za primenu nove uredbe Centralne banke Kosova još traju i da će se uzeti u obzir svačija zabrinutost, prenosi Indeks onlajn. Ipak, koliko god ona pokušavala da izigrava Mariju Tereziju i dušebrižnicu, neminovna je činjenica da je politika njene kvazidržave apsolutno antisrpska i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ona i njen lažni premijer uopšte ni ne trude da to sakriju.

Osmanijeva je rekla da međunarodni partneri ne traže od lažne države da se ne poštuje Ustav, već da samo traže tranzicioni plan za primenu sramotne uredbe CBK, prema kojoj se zabranjuje dinar kao sredstvo platnog prometa na teritoriji Kosova i Metohije.

- SAD i drugi saveznici ne traže od nas da zadržimo dinar i ne treba da stvaramo utisak da neko traži od nas da ne poštujemo Ustav jer to nije istina. Dakle, imamo potpuno razumevanje i, zapravo, zajednički cilj sa našim saveznicima, posebno sa SAD, je da se naš ustav u potpunosti poštuje. Sve o čemu se razgovara je plan tranzicije za sprovođenje uredbe CBK, tako da nema veze sa radom CBK, uredba ostaje onakva kakva jeste. Institucije za sprovođenje zakona, kao i za svaku drugu odluku, grade plan implementacije. Čak i u ovom slučaju se i dalje nastavljaju rasprave o tome kakav će biti plan tranzicije implementacije, koji će uzeti u obzir svačiju zabrinutost - kazala je Osmani.

Dok ona priča o planu implementacije, srpski narod je bez reči, najave i upozorenja ostao bez svojih penzija i bez ikakvih mogućnosti da preživi torturu Kurtijevog režima. Srpski narod ciljano izgladnjuju i dovode do najgore moguće situacije u novijoj istoriji, a sve se to dešava ispred očiju međunarodne zajednice, koja nastavlja da toleriše jednostrane antisrpske poteze Kurtija i njegove ekipe srbomrzaca.

Osmanijeva je istakla da je kao "predsednica" stalno podsticala institucije na maksimalnu saradnju sa saveznicima i da je lažna država, kako ona to tako samouvereno kaže "uverena da su na pravom putu", a ako pogledamo njenu i politiku Aljbina kurtija, onda sigurno govori o putu ka istrebljenju Srba sa njihovih vekovnih ognjišta, sprovodeći novu, pritajenu Oluju nad ovim jadnim narodom.

- Kao i svaki drugi put, saradnja sa našim saveznicima nikada ne odvede Kosovo na pogrešan put, tako da kao predsednica stalno ohrabrujem institucije da maksimiziraju saradnju, jer kad god delujemo zajedno, mi smo mnogo jači i tražim isto i sada. Uverena sam da smo na pravom putu, da se ovaj plan tranzicije ostvari uz saglasnost svih i da budemo efikasni kao celina, ali zajedno sa svojim saveznicima u primeni našeg Ustava u svakom uglu zemlju - rekla je ona.

Ova njena izjava samo je još jedna u nizu sramotnih laži, koje služe kao jeftina predstava za međunarodnu zajednicu, kako bi se lažna država predstavila kao liberalna i dobra za sve svoje "građane", dok je istina daleko mračnija. "Oslobađanjem" od dinara, lažna država je i nemali broj Albanaca osudila na gladovanje, budući da i oni primaju penzije iz Srbije, jer su, ne tako davno, oni Srbiju zvali svojom zemljom, u kojoj su mirno i spokojno živeli u zajednici sa srpskim narodom, koji danas njihova kvazidržava želi da istrebi sa lica zemlje.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.