ZLA KOB SRPSKIH VODITELJKI: Za samo nekoliko meseci ČAK NJIH TRI su za dlaku IZBEGLE SMRT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLA KOB SRPSKIH VODITELJKI: Za samo nekoliko meseci ČAK NJIH TRI su za dlaku IZBEGLE SMRT!

Dea Đurđević, voditeljka jutarnjeg programa na TV Pink koja je juče ujutru u stravičnoj saobraćajnoj nesreći ispred KBC "Dragiša Mišović" na Dedinju umalo izgubila ruku, sinoć se nakon višečasovne i teške operacije kratko oglasila porukom: "Hvala Bogu da sam živa".

Dea Đurđević treća je voditeljka Pinka koja je za manje od godinu dana za dlaku izbegla smrt.

Naime, prošle godine je najpre raznet džip koji je vozila njena koleginica Dušica Jakovljević, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a nekoliko meseci kasnije na meti bombaša našao se i "golf" Marijane Mićić, u kome je povređen njen otac Nebojša.

Podsetimo, Jakovljevićeva i Mićićeva u nesrećama nisu povređene samo pukom srećom.

- Početkom septembra u ranim jutarnjim časovima eksplodirao je džip u Ulici Ljutice Bogdana koji je vozila voditeljka Dušica Jakovljević. Kola su u momentu eksplozije bila parkirana ispred zgrade, a samo pukom srećom i zbog činjenice da je bila subota, voditeljka nije ušla u automobil sa decom, pošto je to uobičajeno vreme kada je kretala na posao - podseća dobro obavešteni izvor.

Zanimljivo je da se ova eksplozija dogodila nekoliko stotina metara dalje od mesta na kome se desila nesreća u kojoj je povređena Dea Đurđević.

- Dušičina zgrada nalazi se u neposrednoj blizini raskrsnice na kojoj je Dea doživela nesreću - kazao je sagovornik.

Ova voditeljka juče je koleginici uputila poruku podrške.

- Drži se, devojko - napisala je Jakovljevićeva na svom Instagram profilu.

Već u oktobru još jedna voditeljka Pinka doživela je sličnu stvar.

- Otac marijane Mićić povređen je kada je pod njihov porodični automobil greškom postavljena bomba. Naime, napadači su pomešali Mićićev auto sa kolima muškarca koji je navodno povezan sa kotorskim kriminalnim klanovima - rekao je izvor.

BONUS VIDEO: DEA ĐURĐEVIĆ NA POLIGRAFU: Otkrila zbog čega bi je Mladen "ubio"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.