DEA ĐURĐEVIĆ TEŠKO POVREĐENA! Autobus joj OTKINUO RUKU, lekari sve čine da ne ostane bez nje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2019, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEA ĐURĐEVIĆ TEŠKO POVREĐENA! Autobus joj OTKINUO RUKU, lekari sve čine da ne ostane bez nje!

Kod bolnice "Dr Dragiša Mišović" došlo je do sudara dva autobusa i tri automobila u kom je teško povređena voditeljka TV Pink Dea Đurđević.

Kako se saznaje, do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila  šta da rade na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku.

Iako se prema prvim informacijama mislilo da su joj ruku amputirali lekari na mestu nesreće, to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nije dogodilo već je bez njen ostala kada je udario autobus.

Dea je hitno prevezena u Urgentni centar, a otkinutu ruku su lekari "stavili na led" i na sve načine pokušavaju da je spasu kako ne bi ostala bez nje.

Tri osobe su teže povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu.

U nesreći je učestvovalo nekoliko putničkih, kao i vozila gradskog prevoza. Razlog udesa je najverovatnije proklizavanje.

Saobraćajna nesreća dogodila se u šest časova na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića u Beogradu.

Intervenisale su i tri ekipe Hitne pomoći koje su zbrinule povređene. Tri osobe sa težim povredama prevezene su na VMA.

Najpre su se sudarila dva automobila. Potom je u njih udario autobus, pa još nekoliko vozila. Intervenisale su i tri ekipe Hitne pomoći koje su zbrinule povređene.

Prema rečima očevidaca i učesnika u nesreći, razlog udesa je proklizavanje.

Autobusi na linijama 59, 42 i 78 saobraćaju alternativnom trasom.

U ovom trenutku još je zastoj u blizini KBC-a "Dragiša Mišović".

Kako su potvrdili u Hitnoj pomoći nesreća se dogodila oko 6 i 15 i ima više povređenih osoba.

- U 6 i 17 dobili smo poziv da je došlo do sudara dva autobusa i više automobila. Dve osobe su povređene. Žena stara oko 30 godina je teže povređena, dok je muškarac star oko 50 godina lakše povređen - rekli su iz iz Hitne pomoći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voditeljka Dea Đurđević teško povređena u udesu na Voždovcu

Izvor: Blic, 07.Feb.2019

Voditeljka TV Pink Dea Đurđević teško je povređena u udesu koji se rano jutros dogodio kod bolnice "Dr Dragiša Mišović" saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.