“ŽIVIM VERSAĆE SAN”: Makedonac je skroz odlepio za ovom markom, a tek da vidite kakve GAĆE je kupio (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2016, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“ŽIVIM VERSAĆE SAN”: Makedonac je skroz odlepio za ovom markom, a tek da vidite kakve GAĆE je kupio (FOTO)

Šenki Maslani iz Aračinova, poznatiji kao Šenki Versaće, dobio je nadimak jer je sigurno jedan od najvećih obožavalaca ove svetski poznate marke. Šenki planira da dovede dizajnerku Donatelu Versaći, u Skoplje.

- Opsednut sam Versaćijem od 2009. godine. Prvo sam kupovao odeću, a onda sam i na kuću stavio logo mog omiljenog brenda. Svi moji automobili, bazen, svaki komad nameštaja u kući su Versaće ili sa njihovom prepoznatljivom šarom, čak i pločice u kuhinji. Moj nakit, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe... Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano - priča Šenki.

- Zato će i moj kafić biti uređen u stilu prepoznatljivog znaka. Planiram i da pozovem legendarnu Donatelu na otvaranje, kaže tridesetogodišnji Šenki, koji je ima privatni biznis sa automobilima. U uređenje kuće i bazena utrošio sam oko milion evra. Sve sam kupovao u Italiji. Radim već 12 godina, imam dobar posao i nije mi žao da trošim novac. U ormaru mi je bukvalno sve od Versaćija, od šešira do čarapa. Nedavno sam kupio bokserice od 188 evra i čarape od 45 evra - dodaje Šenki Versaće.

- Živim moj Versače san - kaže Šenki.

Dodaje da planira uskoro da promeni prezime Maslani u Versaće, jer ga po njemu svi prepoznaju.

- Kada mi dođu gosti iz inostranstva vide da i kod nas u Makedoniji može lepo da se živi - kaže na kraju Šenki.

(Telegraf.rs / Izvor: fokus.mk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

ZIVIM VERSACE SAN Makedonac je skroz odlepio za ovom markom a tek da vidite kakve GACE je kupio (FOTO)

Izvor: medio.rs, 05.Okt.2016

Šenki Maslani iz Aračinova planira i da svoje prezime promeni u Versaće

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.