ŽIVE U KOMŠILUKU, A NIKAD SE NISU UPOZNALI: Da li će dvoje Novosađana sklopiti Brak na neviđeno saznaćete večeras od 22h na TV Pink!

Izvor: RTV Pink, 27.Dec.2018, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVE U KOMŠILUKU, A NIKAD SE NISU UPOZNALI: Da li će dvoje Novosađana sklopiti 'Brak na neviđeno' saznaćete večeras od 22h na TV Pink!

U prvoj epizodi, koja gledaoce očekuje večeras od 22 časa na TV Pink, tim psihologa emisije "Brak na neviđeno" pokušaće da spoji dvoje iskusnih Novosađana.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

OVO JE ČEKALA 15 GODINA: Dok njene kolege nastupaju, evo kako će Milica Todorović DOČEKATI NOVU GODINU! (VIDEO)

Izvor: Press, 28.Dec.2018, 17:15

Verovali ili ne! . Pevačica Milica Todorović gostovala je ovoga jutra u jutarnjem programu TV Pink "Novo jutro" kod voditelja Dee Đurđević i Predraga Sarape, a Milica...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.