ŽIV JE! NAJNOVIJI OBRT TRAGEDIJE KOD BOLJEVCA! Nakon samoubistva sina, otac ubio ženu, pa razneo sebi pola lica karabinom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 21:54

ŽIV JE! NAJNOVIJI OBRT TRAGEDIJE KOD BOLJEVCA! Nakon samoubistva sina, otac ubio ženu, pa razneo sebi pola lica karabinom

Do užasne porodične tragedije večeras je došlo u selu Dobro Polje kod Boljevca u kojoj su sin i majka izgubili živote, a otac je u kritičnom stanju. Sumnjalo se da je sin ubio majku, pokušao da ubije oca i na kraju izvršio samoubistvo.

Sin je, naime usred porodične kuće sebe razneo bombom, videvši to, otac je uzeo karabin i najpre ubio suprugu pa pucao sebi u glavu. Razneo je pola lica, ali je preživeo. Prebačen je u Niš i njegovo stanje je kritično - rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su nadležni.

Prema rečima meštana, članovi porodice su često konzumirali alkohol, a komšije veruju da su i danas bili pijani.

Oni su inače korisnici socijalne pomoći, neprekidno su se svađali, tukli i bili pod dejstvom alkohola - kažu meštani i dodaju:

- Sin koji se ubio imao je 25 godina, a za sada se ne zna tačno koja je bomba u pitanju, jedino se pouzdano zna da on nije imao nikakvu dozvolu za oružje. I karabin iz koga je otac pucao i ubio suprugu, a zatim pokušao i sebe da ubije, takođe je nelegalan - pričaju meštani.

Ova porodica, kažu meštani, ima još jednog sina, ali stanovnici sela ne znaju tačno gde se on nalazi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zadobio je povrede glave, lica, brata i grudi" Otkrivamo u kom je stanju otac koji je preživeo krvoproliće kod Boljevca

Izvor: Blic, 06.Jul.2023, 00:18

Z.P. (52) iz Dobrog Polja kod Boljevca, otac mladića koji se razneo bombom a koji je, prema nezvaničnim informacijama, nakon toga pucao u sebe iz puške, primljen je u UKC Niš u veoma teškom stanju, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

UBISTVO I SAMOUBISTVO U SELU DOBRO POLJE KOD BOLJEVCA

Izvor: TimockeVesti.net, 06.Jul.2023

Boljevac, 6. jul – U selu Dobro Polje kod Boljevca  desio se porodični obračun sa smrtnim ishodom. Naime, kako javljaju mediji u krvavom porodičnom obračunu dve osobe su mrtve a jedna povređena.. Prve informacije su govorile da je sin oduzeo život majci, pokušao da ubije i oca i na kraju sebi...

Nastavak na TimockeVesti.net...

ISPRED OVE KUĆE SE SIN RAZNEO BOMBOM, A MUŽ UBIO ŽENU! Tragediji svedočili ubicini majka i brat, rođaci skrhani: "Svađe su bile i ranije, ne znamo šta se desilo..."

Izvor: Blic, 06.Jul.2023

Rođaci porodice Zlatomira Zlatka P. koji je, kako se sumnja juče ubio suprugu Biljanu, a pokušao sebe, a njegov sin Denis (25) se razneo bombom, u šoku su zbog velike tragedije. Niko ne zna zbog čega je došlo do ove stravične tragedije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.