OPERACIJA U TOKU, NOVI DETALJI O STANJU MUŠKARCA (52) IZ BOLJEVCA: Ubio ženu, pa pucao karabinom sebi u glavu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 00:56

OPERACIJA U TOKU, NOVI DETALJI O STANJU MUŠKARCA (52) IZ BOLJEVCA: Ubio ženu, pa pucao karabinom sebi u glavu!

Prethodno mu se sin razneo bombom

Muškarac (52) iz sela Dobro Polje u blizini Boljevca primljen je u Urgentni centar Niš u teškom opštem stanju.

- Nakon hitnog zbrinjavanja u reanimaciji Urgentnog centra, uveden je u operacionu salu zbog povreda lica, glave, vrata i sredogruđa i u toku je hitna hirurška intervencija koju sprovodi maksilofacijalni hirurg. Prema rečima lekara povrede imaju karakteristike vatrenog ili eksplozivnog dejstva - saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je večeras niški UKC.

Prema navodima medija, dvadesetpetogodišnji sin pomenutog muškarca večeras se razneo bombom nakon čega je navodno otac ubio suprugu a zatim pucao u sebe. Međutim, s obzirom na višestruke povrede koje je zadobio muškarac (52), policija će ispitati ovu verziju događaja.

Podsetimo, sin je usred porodične kuće sebe razneo bombom, videvši to, otac je uzeo karabin i najpre ubio suprugu pa pucao sebi u glavu. Razneo je pola lica, ali je preživeo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.