ŽESTOK UDAR NA LAŽNOG PREMIJERA: On je bio kukavica i kukavica je ostao, plaši se OVK

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 16:40

ŽESTOK UDAR NA LAŽNOG PREMIJERA: "On je bio kukavica i kukavica je ostao, plaši se OVK"

Da liće zahtevati ostavku Kurtija?

Poslanik DPK Ganimete Musljiu je povodom početka suđenja bivšim liderima OVK navela da je lider albanskih separatista Aljbin Kurti kukavica, ističući da on danas nema hrabrosti da progovori ni reč o bivšim komandantima terorističke OVK, prenosi Juronjuz Albanija.

Musljiu je dodala da je Aljbin Kurti mogao da spreči osnivanje Specijalnog suda pred kojim se danas sudi liderima zločinačke OVK.

- Aljbin i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja nikada nismo na istim frekvencijama. U vreme kada se odlučivalo o formiranju Specijalnog suda Aljbin Kurti je digao buku, ali nije ostao u sali da glasa protiv njegovog osnivanja. Kurti se tada pokazao kao kukavica i pokazuje se kukavica i danas, ćuteći i ne podržavajući ljude koji su glasali za njega - rekla je Musljiu.

Ona je dodala da je razlika između nje i Kurtija u tome što kada ona nešto javno izjavi, drži se toga do kraja, za razliku od Kurtija, koji, kaže, ne drži svoju reč.

- On nema hrabrosti da da nijednu izjavu o bivšim komandantima OVK - rekla je Musljiu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.