ŽENU IZBO 11 PUTA PA SE PRAVDAO DA JE NESREĆAN SLUČAJ! Horor u Sigurnoj kući: Presudio ženi jer je htela da ga napusti pa ga stigla KAZNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 19:28

ŽENU IZBO 11 PUTA PA SE PRAVDAO DA JE NESREĆAN SLUČAJ! Horor u Sigurnoj kući: Presudio ženi jer je htela da ga napusti pa ga stigla KAZNA

Osuđeni muškarac je rekao da mu je Centar za socijalni rad razorio porodicu.

Sud u Nemačkoj osudio je Badara M. (36), poreklom iz Avganistana, na doživotnu robiju zbog ubistva supruge Nadere G. (33) u februaru ove godine.

Osuđeni je supruzi zadao 11 uboda nožem, nakon što ju je pronašao u Sigurnoj kući u gradu Krimičau, a ubistvo se dogodilo naočigled njihove dece.

Kako pišu nemački mediji, ubistvu su prethodili loši bračni odnosi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je Nadera želela da se razvede od supruga. Kako navode, više puta je Badari rekla "da joj je srce pocrnelo", izraz koji se koristi u Avganistanu kada supružnici pokušavaju da objasne da više ne osećaju ljubav prema svom bračnom partneru.

Tokom suđenja, koje je održano ove nedelje, Badar je besneo za govornicom, često u suzama. Tokom trosatnog iznošenja odbrane optuživao je Centar za socijalni rad da mu je razorio porodicu, a ubistvo supruge nazvao je nesrećnim slučajem.

On je tvrdio da je Naderu i njihovo petoro dece voleo više od ikoga.

Usudio se i da mrtvu suprugu optuži da je ona zapravo bila ta koja je decu krvnički tukla kablom.

- Kada se umešao Centar za socijalni rad, on je uništio moju porodicu - rekao je Badara.

Naime, u jednom trenutku su Nadesa i deca izmešteni iz porodičnog doma i prebačeni u sigurnu kuću. Upravo tamo ju je Badera pronašao i brutalno ubio.

- Jesam, otišao sam kod nje u sigurnu kuću, prethodno sam nož stavio u džep - ispričao je ubica na sudu dodajući da se prethodno nadrogirao.

- Nazovimo to nesrećom, kao saobraćajnom nesrećom. Možda je to bila sudbina - izgovorio je ubica uoči izricanja presude.

On je rekao da ga ne interesuje šta drugi misle o njemu i da veruje samo u Boga.

U pitanju je prvostepena presuda, na koju Badara ima pravo žalbe.

Sudija je rekao da osuđeni, s obzirom na težinu i način na koji je izvršen zločin, neće steći uslov za puštanje na uslovnu slobodu posle 15 godina provedenih u zatvoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.