ŽENA (42) DOBILA TEŠKE UBODNE RANE U PREDELU STOMAKA: Osumnjičenom Novosađaninu pritvor zbog pokušaja teškog ubistva

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 20:13

ŽENA (42) DOBILA TEŠKE UBODNE RANE U PREDELU STOMAKA: Osumnjičenom Novosađaninu pritvor zbog pokušaja teškog ubistva

Muškarcu je određen pritvor do 30 dana.

Meštanka Adica S.S. (42), koja je teško povređena 11. jula u svom stanu, i dalje je na lečenju u Kliničkom centru Vojvodina, dok je S. B. (45), koji je kraj nje pronađen takođe sa povredama, kako se saznaje, osumnjičen za pokušaj teškog ubistva.

Njemu je, kako je rečeno u Višem sudu u Novom Sadu, sudija za prethodni postupak posle saslušanja pred tužiocem, odredio pritvor do 30 dana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sve se dogodilo u stanu S. S., u Ulici Branka Ćopića, u novosadskom naselju Adice u kom su oboje pronađeni sa povredama, i u prvi mah se spekulisalo da su ih jedno drugom naneli. Prema nezvaničnim saznanjima, njih dvoje su navodno bili u emotivnoj vezi u kojoj je bilo trzavica.

Pretpostavlja se i da je i tog dana između njih došlo do prepirke i da je S. B. u jednom trenutku ženi naneo povrede, a onda i sebi.

Ona je zadobila teške ubodne rane u predelu trbuha, operisana je i nalazi se na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju UC KCV.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.