ZBOG NJENOG IMENA NA ČITULJI SE SRCE CEPA Danas sahrana Nizame ubijene pred svojom bebom u Gradačcu, porodica ima samo jednu molbu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 13:59

ZBOG NJENOG IMENA NA ČITULJI SE SRCE CEPA Danas sahrana Nizame ubijene pred svojom bebom u Gradačcu, porodica ima samo jednu molbu

Vlada Tuzlanskog kantona na vanrednoj sednici donela je odluku po kojoj se ponedeljak u tom kantonu proglašava Danom žalosti, povodom ubistava nevinih građana na području Gradačca.

Iz Vlade Kantona ističu da je danom žalosti proglašen dan sahrane Nizame Hećimović, žene koju je ubio Nermin Sulejmanović.

- Članovi Vlade Tuzlanskog kantona će poštovati želju članova porodice, da niko od zvaničnika ne prisustvuje sahrani - naveli su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz kantonalne vlade.

Na dan žalosti svi organi i institucije na području Tuzlanskog kantona će istaknuti zastave na pola koplja.

Sve medijske kuće i druga sredstva informisanja, kao i organizatori kulturno-umetničkih i sportskih manifestacija na području Tuzlanskog kantona su u obavezi da prilagode svoje programske sadržaje danu žalosti.

Nizama Hećimović (38), koju je u Gradačcu pred njenom bebom brutalno ubio bivši nevenčani suprug, bodibilder Nermin Sulejmanović, biće sahranjena danas u 15.30 sati.

U čitulji datoj za Nizamu, njena najbliža porodica oprostila se od nje. Poimence su nabrojani otac, majka, ćerkica, sestra i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije...

Najviše bola izaziva ime ćerkice u čijem bi odrastanju sad uživala da je zaštitu od nasilnika dobila na vreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"TAKVU SMRT NIKO NIJE ZASLUŽIO" Suze i jecaji na ispraćaju ubijene Nizame: "Žao mi je bebe, otac majku da joj ubije na oči. Zlo!"

Izvor: Blic, 14.Avg.2023

Članovi porodice, rodbina, prijatelji i brojni građani okupili su se danas na poslednjem ispraćaju Nizame Hećimović, koju je u petak brutalno ubio njen partner Nermin Sulejmanović. Nepregledna kolona ljudi došla je prvo ispred Nizamine rodne kuće, a tužna povorka zatim se uputila ka džamiji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.