ZAVRŠENO SASLUŠANJE BRAĆE HOFMAN! Evo kako su se branili i šta je njihov advokat izjavio

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023, 13:03

ZAVRŠENO SASLUŠANJE BRAĆE HOFMAN! Evo kako su se branili i šta je njihov advokat izjavio

Ljuban i Miljan Hofman uhapšeni su u ponedeljak u akciji policije u jednom restoranu

Saslušanje braće Ljubana i Miljana Vidović, zvanih braća Hofman, koji su nešto pre 10 sati privedeni u Prvo osnovno javno tužilaštvo, upravo je završeno, saznaje Kurir.

Kako otkriva izvor za Kurir, braća su negirala izvršenje krivičnih dela koja su im stavljena na teret.

Podsetimo, .

Advokat Marko Janković, koji brani braću, potvrdio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kratko za Kurir da je saslušanje u tužilaštvu završeno.

- Izneli su kratke odbrane, negirali delo, mlađem bratu se stavlja na teret samo da je snimao što nije radnja krivičnog dela. U svakom slučaju izjasnio se da nije ni snimao i da nije kriv - potvrdio je Janković.

Podsetimo, nakon hapšenja braće Hofman Prvo osnovno javno tužilastvo u Beogradu naložilo da im se odredi zadržavanje u trajanju od 48 sati, a zbog osnovane sumnje da se u njihovim radnjama za sada, stiču obeležja krivičnih dela i to zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Braća Hofman imala su tako status i na slobodi pa su sa njima u društvu često viđani ljudi poznati javnosti, ali i policiji.

Osim Mirka Šijana, sina pevačice Goce Božinovske i pokojnog pripadnika surčinskog klana Zorana Šijana, sa braćom su u društvu često viđani i Nikola Buha, bratanac Ljubiše Buhe zvanog Čume, sin Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, Veljko, ali i Nikola Vavić i pokojni Luka Perenčević.

Na fotografijama sa društvenih mreža braća su zagrljena sa svojim prijateljima, uglavnom na proslavama i porodičnim okupljanjima gde se vidi koliko su zaista bliski.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.