ZAVRŠENA KRIMINALISTIČKA OBRADA: Sloba Snajper pušten na slobodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 16:59

ZAVRŠENA KRIMINALISTIČKA OBRADA: Sloba Snajper pušten na slobodu

Slobodan Milutinović zvani Snajper iz Novog Sada i osoba čiji su inicijali G.N. iz Novih Ledinaca, koji su juče uhapšeni na području Jahorine, pušteni su na slobodu nakon kriminalističke obrade, rekao je portparol Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo Neven Kramer.

On je naveo da su državljani Srbije privedeni na kriminalističku obradu zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija i drugih krivičnih dela, prenose mediji.

Kramer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dodao da je saslušanje obavljeno po nalogu Osnovnog suda na Sokocu.

Posećamo, Milutinović, kontroverzni čelnik Fudbalskog kluba Kabel, dobro je poznat policiji, ima debeo dosije i zabranu dolaska na stadion. Presudom Osnovnog suda u Novom Sadu, zbog nasilja mu zabranjen pristup stadionu "Karađorđe" kad FK Vojvodina igra utakmice. Snajper (kako je poznat u podzemlju) predstavlja zato pravi fenomen - fudbalskog radnika proteranog sa fudbalskih terena.

Kako je Milutinović, uopšte, sa ulice ušao u profesionalni sport? Snajperov uspon zapravo je blisko vezan za period vladavine Bate Kankana, Radomira Butorovića, pokojnog kontroverznog direktora Vojvodine kome je Milutinović bio telohranitelj. Milutinović je tada bio jedan od vođa frakcije G-3, navijača Voše.

Njegovo divljanje po sportskim borilištima dolazi pod lupu javnosti 2017. godine. Tada je, poslije završetka utakmice Ružomberok - Vojvodina u Slovačkoj, koju je domaćin dobio sa 2:0, fudbaler Nikola Trujić medijima ispričao da ga je u svlačionici napao Slobodan Milutinović, koji je sa još desetak pristalica Vojvodine ušao u svlačionicu.

- Milutinović me je uhvatio za vrat i počeo da me vuče do klupe. On mi je rekao: "Šta ti glumiš?! Dokle mi tebe više da trpimo!". Kada je on završio, šakom u glavu me je udario njegov rođeni brat Nenad i dodao: "Videćemo se mi u Novom Sadu!" - ispričao je Trujić novinarima nakon napada.

Fudbaler je objasnio da su mu navijači rekli da "neće više da ga trpe u timu, da više neće igrati", kao i da više nije igrač Vojvodine i da će podneti tužbu protiv kluba i napadača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slobodan Milutinović Snajper pušten na slobodu

Izvor: B92, 04.Mar.2021

Sarajevo -- Slobodan Milutinović zvani Snajper iz Novog Sada i G. N. iz Novih Ledinaca, koji su uhapšeni na Jahorini, pušteni su na slobodu nakon kriminalističke obrade..To je za medije potvrdio portparol Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo Neven Kramer...On je naveo da su državljani Srbije...

Nastavak na B92...

Tužilaštvo u Sarajevu: Slobodan Milutinović Snajper pušten iz pritvora

Izvor: N1 televizija, 04.Mar.2021

Novosađanin Slobodan Milutinović zvani Snajper, vođa navijača FK Vojvodina i Goran Nikolić iz Novih Ledinaca, koji su juče uhapšeni na području Jahorine, pušteni su na slobodu nakon kriminalističke obrade, potvrdio je za portal Nova.rs portparol Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo Neven...

Nastavak na N1 televizija...

Nakon hapšenja „Snajpera“, isplivali detalji iz njegove prošlosti, u klubu ćute

Izvor: N1 televizija, 04.Mar.2021

Slobodan Milutinović zvani Snajper iz Novog Sada i osoba čiji su inicijali G.N. iz Novih Ledinaca, koji su juče uhapšeni na Jahorini, pušteni su na slobodu nakon kriminalističke obrade, rekao je agenciji Srna portparol Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo Neven Kramer. Posle jučerašnjeg hapšenja...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.