Izvor: Luftika.rs, 04.Mar.2021, 17:40

Sloba Snajper pušten na slobodu

Član uprave FК Vojvodina Slobodan Milutinović Snajper i osoba čiji su inicijali G.N. iz Novih Ledinaca, koji su juče uhapšeni na Jahorini, pušteni su na slobodu nakon kriminalističke obrade, rekao je za Srnu portparol Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo Neven Kramer.
On je naveo da su državljani Srbije privedeni na kriminalističku obradu zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija i drugih krivičnih dela, prenosi Srpskainfo.
Kramer je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da je saslušanje obavljeno po nalogu Osnovnog suda na Sokocu.
Podsetimo, Slobodan Milutinović Snajper uhapšen je u sredu, na Jahorini, a iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske tada nije saopšteno koji su razlozi za hapšenje ovog tridesetčetvorogodišnjeg Novosađanina, kao i za hapšenje G. N. iz Novih Ledinaca.
Prema pisanju pojedinih medija, uhapšen je zbog sumnje na trgovinu drogom.
Funkcioner FK Vojvodina poznatiji je javnosti po naslovima iz crne hronike, nego po svom sportskom radu. Milutinović je i zastupnik prvoligaša Kabela, a bio je osuđivan na kaznu zatvora zbog krivičnih dela, prenosi 021.rs.
Verovali ili ne: Snajper i šef BIA na istom zadatku

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.