ZAVRŠEN PRETRES KASINE Zbog Velje Nevolje policija SATIMA češljala beogradski klub - evo šta je sve NAĐENO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 20:34

ZAVRŠEN PRETRES "KASINE" Zbog Velje Nevolje policija SATIMA "češljala" beogradski klub - evo šta je sve NAĐENO (VIDEO)

Policija je u klubu "Kasina" završila svoj posao

Policija je tokom dana u crnoj kesi odnela zagonetnu kutiju, a u pratnji dvojice inspektora iz ovog lokala izveden je i jedan od zaposlenih.

Prethodno vlasnik kluba Aleksandar Kajmaković je saslušan u SBPOK-u u okviru predistražnog postupka u kome se ispituju finansijski tokovi kriminalnih aktivnosti organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, rečeno je u Tužilaštvu za organizovani kriminal.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Podsetimo, policija je oko podne danas sa fantomkama i naoružana dugim cevima upala u klub "Kasina" koji je bio pun gostiju i započela pretres prostorija.

Pretres "Kasine" inače, nastavak je finansijske istrage protiv Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, vođe kriminalne organizacije osumnjičene za brojna krivična dela od dilovanja droge, reketiranja i iznude do onih najjezivijih - otmica, mučenja i ubistava. Pripadnici Belivukove grupe radili su kao obezbeđenje i u ovom klubu i zato policija detaljno "češlja" sve prostorije u potrazi za dokazima protiv njega.

Kako smo ranije pisali, nakon nekoliko sati detaljne pretrage koja je rađena i uz pomoć pasa tragača, inspektori u civilu izneli su jednu veću kutiju u crnoj kesi.

Iz prostorija kluba, u pratnji policije i u policijskom vozilu odveden je i jedan muškarac iz "Kasine".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.