ZAVIDI JOJ? Luna šokirana što Miljana sada ima partnera, njen komentar sve ostavio bez teksta: Ona ima dečka, a ja nemam! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2018, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVIDI JOJ? Luna šokirana što Miljana sada ima partnera, njen komentar sve ostavio bez teksta: Ona ima dečka, a ja nemam! (VIDEO)

Iako niko nije očekivao da će Miljana Kulić pokazati svoje emocije i javno započeti vezu sa novim učesnikom Lazarom Čolićem, ona je na ovaj način pokazala da sve što radi pred kamerama, radi isključivo emocijama i srcem Iako niko nije očekivao da će Miljana Kulić pokazati svoje emocije i javno započeti vezu sa novim učesnikom Lazarom Čolićem, ona je na ovaj način pokazala da sve što radi pred kamerama, radi isključivo emocijama i srcem. Kako je time šokirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sve ukućane, ni Luna Đogani nije ostala imuna na to što Kulićeva više nije sama, te da će od sama imati zaštitu ko god da pokuša da joj se suprotstavi. Opa, Miljana, čujem našla si dečka? - pitala je Luna. Da - odgovorila je MIljana. Miljana ima dečka, a ja nemam - prokomentarisala je Luna. Pink.rs

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.