ZAUVEK SI OSTAVIO TUGU, BOL I SEĆANJA Preminuo Luka (14) za kojeg se borila cela Srbija

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 10:39

"ZAUVEK SI OSTAVIO TUGU, BOL I SEĆANJA" Preminuo Luka (14) za kojeg se borila cela Srbija

Opisivali su ga kao veselog dečaka, punog snage i želje za igrom, sve dok mu nije otkrivena teška bolest.

Četrnaestogodišnji dečak, Luka Petrović Jovanović, koji se od 2020. godine borio sa opakim malignim tumorom kostiju, nažalost je preminuo, objavili su članovi njegove porodice uz potresnu poruku.

- Posle duge borbe napustio nas je i naš hrabri dečak, mali anđeo, mala duša, malo srce koje je prestalo da kuca nije vreme za tebe srce malo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred tobom je bilo detinjstvo, drugarstvo, mladost za koju smo se svi hrabro borili da pobediš bolest i da živiš srećno sa svojim vršnjacima, mali anđele otišao si zauvek ostavio tugu, bol, sećanja na divnog hrabrog dečaka nikada te nećemo zaboraviti počivaj u miru anđele mali - napisala je rođaka ovog dečaka.

Podsetimo, za Luku se borila cela Srbija, a bio je korisnik fondacije Budi human. Prošle godine otišao je na lečenje u Tursku, a porodicu je zadesila još jedna nedaća. Dok se lečio, izgorela im je kuća.

Njemu je 3. februara 2020. godine dijagnostikovana teška bolest nakon povrede koju je zadobio na treningu.

Luka je rođen 3. aprila 2008. godine u Italiji, bio je odličan je učenik i trenirao za OFK "Osipaonica". Bio je član je KUD "Vuk Karadžić".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.