ZATEKLA OBEŠENOG OCA I ZAKLANU TETKU: Otkriven motiv jezivog ubistva i samoubistva kod Bele Crkve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 21:59

ZATEKLA OBEŠENOG OCA I ZAKLANU TETKU: Otkriven motiv jezivog ubistva i samoubistva kod Bele Crkve (FOTO)

Nesrećna žena bila je šokirana kada je videla oca koji je sebi oduzeo život.

Beživotna tela T. K. (61) koja je zaklana nožem i A. F. (65) koji se danas popodne obesio u kući u selu Dupljaja kod Bele Crkve, zatekla je ćerka ubice i samoubice.

Dodatni šok usledio je kada je ugledala beživotno telo tetke, rođene sestre njene pokojne majke. Tetka T.K. je, prema prvim informacijama iz istrage, bila u emotivnoj vezi sa bivšim zetom.

Po nalogu Višeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javnog tužilastva u Pančevu obavljen je uviđaj. U sobi je pronađeno oproštajno pismo koje je navodno A. F. pisao u ime svoje bivše svastike i potonje partnerke. U pismu je navedeno da su se oni zajedno odlučili na tragičan čin.

Navodno, njih dvoje su se više puta viđali u Beogradu, Pančevu i Dupljaji, ali nisu smeli da obelodane emotivnu vezu zbog familije.

Tužilaštvo je naložilo obdukciju oba tela. Istraga je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.