JEZIVI DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE U BELOJ CRKVI: Napisao oproštajno pismo u ženino ime pa joj prerezao vrat nožem! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 20:55

JEZIVI DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE U BELOJ CRKVI: Napisao oproštajno pismo u ženino ime pa joj prerezao vrat nožem! (FOTO/VIDEO)

U selu Dupljaja kod Bele Crkve Anđelko Fratoj star 65 godina ubio je četiri godine mlađu Katicu Tomašević, a zatim izvršio samoubistvo

.

Policijska patrola je u sobi na krevetu pronašla telo Katice bez znakova života, sa vidnom posekotinom na vratu. Pored tela bio je krvav nož.

DUPLJAJA

Posted by Belocrkvanske Novosti on Wednesday, August 19, 2020

Anđelkovo obešeno telo bilo je i šupi pored kuće. Na rukama muškarca i u kupatilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bili su tragovi krvi.

Po nalogu Višeg javnog tužilastva u Pančevu obavljen je uviđaj. U sobi je pronađeno oproštajno pismo koje je navodno Anđelko pisao u ime Katice. U pismu je navedeno da su se oni zajedno odlučili na tragican čin.

Navodno, njih dvoje su se više puta viđali u Beogradu, Pančevu i Dupljaji, ali nisu smeli da obelodane emotivnu vezi zbog familije.

Tužilastvo je naložilo obdukciju oba tela. Istraga je i toku. Slučaj je policiji prijavila žena koja je rekla da je Anđelko njen otac, a Katica tetka.

DUPLJAJA TRAGEDIJA

Posted by Belocrkvanske Novosti on Wednesday, August 19, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZATEKLA OBEŠENOG OCA I ZAKLANU TETKU, PA POZVALA POLICIJU Detalji stravične porodične tragedije kod Bele Crkve

Izvor: Blic, 19.Avg.2020

Beživotna tela T. K. (61) koja je zaklana nožem i A. F. (65) koji se danas popodne obesio u kući u selu Dupljaja kod Bele Crkve, zatekla je ćerka ubice i samoubice.

Nastavak na Blic...

"KAD SU DOŠLE NJENE ĆERKE U DVORIŠTU JE BIO HAOS..." Komšije o jezivom zločinu u Beloj Crkvi (FOTO)

Izvor: Blic, 20.Avg.2020, 15:31

Kada su došle njene ćerke ovde u dvorištu je bio haos.. Plač se čuo na sve strane. Ovo je bio veliki šok za sve njih - kažu za "Blic" komšije Anđelka F. koji je juče u svojoj kući u selu Dupljaja kod Bele Crkve ubio partnerku, inače bivšu svastiku Katicu T, a potom izvršio samoubistvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.