ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK: Zver napala ženu dok je plivala, ono što je uradila nakon toga je sve ZAPREPASTILO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 16:34

ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK: Zver napala ženu dok je plivala, ono što je uradila nakon toga je sve ZAPREPASTILO (VIDEO)

Na kraju je snimio nešto čemu se nije ni najmanje nadao.

Zastrašujući snimak na kome se vidi kako ajkula zabija svoje čeljusti u leđa medicinskoj sestri (30) koja se kupala na Maldivima, dodatno je sve ostavio bez teksta kada je dama skočila nazad da se kupa sa ajkulama odmah nakon što je očistila ranu.

Karmen Kanovas Servelo ronila je sa fotografom Ibrahimom Šafigom kada ju je napala zver.

Sasvim slučajno, Šafig je nekoliko minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre napada uključio svoju kameru kako bi ovekovečio trenutak.

Na sreću, ajkula se brzo pomerila i Kanovas Servelo je pukom srećom iz vode izašla samo sa ogrebotinama po leđima, piše San.

Inače, tog dana ronili su zajedno sa desetak ogromnih ajkula koje su slobodno plivale oko njih. Navodno su sa njima plivali čak 45 minuta.

Oboje avanturista su bila samo u opremi za ronjenje i slobodno su plivala sa ajkulama širokim tri metra više od 45 minuta pre nego što se katastrofa dogodila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.