ZASTRAŠUJUĆA PRETNJA SMRĆU U BORU: Muškarac u svađi sa bivšom taštom rekao DA ĆE JOJ UBITI ĆERKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 15:03

ZASTRAŠUJUĆA PRETNJA SMRĆU U BORU: Muškarac u svađi sa bivšom taštom rekao DA ĆE JOJ UBITI ĆERKU

Bivši muž pretio da će ubiti bivšu suprugu u Boru.

Pripadnici policije u Boru uhapsili su muškarca (31) iz okoline ovog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

On se sumnjiči da je nakon kraće rasprave sa svojom bivšom taštom pretio da će ubiti njenu ćerku, odnosno svoju bivšu ženu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova. Muškarcu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru.

Takođe, policija mu je u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici izrekla hitnu meru, privremenu zabranu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj.

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.