ZAŠTO NA MALIM EKRANIMA NEMA NOVIH EMISIJA 24 MINUTA!? Zoran Kesić otkriva šta se dešava!

Izvor: Press, 21.Jan.2015, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAŠTO NA MALIM EKRANIMA NEMA NOVIH EMISIJA "24 MINUTA"!? Zoran Kesić otkriva šta se dešava!

Glavno pitanje ovih dana na društvenim mrežama jeste da li će se Zoran Kesić i emisija '24 minuta sa Zoranom Kesićem' vratiti sa zimskog odmora. Razna su nagađanja, a autor i voditelj ove emisije za "Dnevno.rs" otkriva šta je prava istina.
Poslednja epizoda u sezoni 2014. emitovana je 11. januara 2015. Na kraju emisije Kesić je poručio „vidimo se... valjda”, a ova izjava bila je dovoljna da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ponovo pokrenu priče o „ukidanju emisije”.
Kako bismo proverili da li su stvarno na zimskom raspustu ili su priče koje kruže možda istinite, pozvali smo voditelja satirične emisije.
– Zar se svake godine pokreće ista priča? Isto što sam rekao prošle godine kada je bila poslednja epizoda u sezoni, kažem i ove – kaže za Dnevno.rs Zoran Kesić.
Za one koji sumnjanu u povratak emisije na male ekrane, Kesić ima savet.

PROČITAJTE JOŠ:
Dve nadoknade za prekid štrajka u prosveti
Vulin: Nećemo štedeti na ljudima
Svaka beba u Srbiji duguje 861 evro!
   
– Koga ne mrzi, može da nađe na našem kanalu na Jutjubu kako su išle emisije i kada je zadnja, novogodišnja, emitovana 2013., i koja je bila sledeća emisija, 1. marta 2014. i onda da nađe šta se pisalo i pričalo u međuvremenu, da li ćemo proći ovako ili onako – jasan je voditelj.
Kesić je siguran da će se ista priča voditi i sledeće godine, i one tamo, sve dok bude bilo emisije „24 minuta”.
– Čim odemo na raspust, počinju priče „da nije ovo, da nije ono”. Mi smo se već navikli i ne obraćamo pažnju na to – kaže Kesić.
Na pitanje „da li možemo da očekujemo emisiju na televiziji od 1. marta”, Kesić odgovara „naravno, isto kao i prošle godine”.
Kako kaže, on i ekipa emisije sredinom februara počeće da razmišljaju o poslu.
Oni koji redovno prate satiričnu emisiju, zabrinuti su kako će ekipa „24 minuta” postići sve u novoj sezoni, jer iako su na pauzi tek desetak dana, propustili su „razne ispade političara".
– Iskreno, ne razmišljam još o tome, tek smo otišli na raspust. Trudim se da što manje razmišljam o politici, da malo odmorim mozak i posvetim se porodici – kaže Kesić.
On ističe da ne prati šta se piše po društvenim mrežama, jer sada je okružen porodicom i razmišlja o bitnijim stvarima.
– Odmor je svakome neophodan, tako i nama. Sada razmišljamo kako da pravilno iskoristimo ovo slobodno vreme, možda da odemo na skijanje, ako nam dozvole mogućnosti. Okrećemo se nekim zabavnijim temama, a Bože zdravlje, kad se približi mart, ući ćemo opet u fazon politike. Potpuno sam isključio glavne junake naše emisije – zaključuje Kesić.
Nama ne ostaje ništa drugo nego da čekamo početak marta, kada je Zoran Kesić najavio povratak na male ekrane. 
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.