ZAPALILA CELU BOLNICU: Medicinska sestra nosila samo DONJI VEŠ ispod zaštitnog odela, pacijenti ODUŠEVLJENI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 15:38

ZAPALILA CELU BOLNICU: Medicinska sestra nosila samo DONJI VEŠ ispod zaštitnog odela, pacijenti ODUŠEVLJENI (FOTO)

Slika je, kako se piše, zabeležena u regionalnoj bolnici za zarazne bolesti u Tuli

Medicinska sestra u bolnici u Tuli u centralnoj Rusiji, postala je senzacija na društvenim mrežama preko noći, nakon što se na poslu pojavila noseći donji veš ispod zaštitnog odela, rukavica i naočara, prenosi RT.

Fotografija medicinske sestre, obučene u plastično zaštitno odelo i nosi poslužavnik sa lekovima koje će dati pacijentima, obišla je svet velikom brzinom nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što su je objavile Tulskie Novosti.

, najvećem gradu regiona Tula koji se nalazi na 193 km južno od Moskve.

Pacijentima nije smetalo kako je medicinska sestra obučena i nisu mogli da odole, a da je ne pogledaju, rekao je za Tulskie izvor koji je podelio sliku. Medicinska sestra navodno nije bila svesna da se zaštitno odelo providi.

Медсестре из Тулы, надевшей купальник под защитный костюм, сделали замечаниеhttps://t.co/4OMCvsiXPg

К медсестре инфекционного госпиталя в Тульской областной клинической больнице применено дисциплинарное взыскание после того, как она появилась перед пациентами в ку... #Тула #ТН pic.twitter.com/gNneemIGn9

— Тульские новости (@newstula) May 19, 2020

Isti izvor rekao je da je mlada žena odlučila da se lagodnije obuče iz razloga što joj je bila vrućina od zaštite opreme koju je nosila čitav dan.

Priča je ubrzo postala jedna od najpopularnijih u Rusiji, a ovaj slučaj je stigao i do lokalnih vlasti. Regionalno ministarstvo zdravlja zvanično je kritikovalo medicinsku sestru, istakavši da je prekršila pravila.

Sa druge strane, većina ljudi je pružila podršku medicinskoj sestri, prenosi Raša Tudej.

- Bravo za nju! Rizikuje sopstveni život i niko da joj se zahvali za to. A kada treba neko da se kritikuje, odmah ste tu - kaže jedan od komentara.

Druga osoba je prokomentarisala da je ona time što nije navukla ostatak opreme želela da joj bude udobno kako bi mogla da brine o pacijentima, a ne da se pokazuje.

- Niko nije uzeo u obzir to da je ovo uradila zato što joj je toplo. Devojka je dobro postupila tako što je pokazala da je nemoguće raditi u onakvim  uslovima - stoji u komentaru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RT: Ruska medicinska sestra u bikiniju ispod providnog zaštitnog odela zbog vrućine

Izvor: Vostok.rs, 20.Maj.2020

Medicinska sestra u bolnici u Tuli u centralnoj Rusiji postala je senzacija na društvenim mrežama preko noći, nakon što se pojavila na poslu u donjem rublju ispod zaštitnog odela, rukavica i naočara. Fotografija medicinske sestre, obučene u providno zaštitno odelo, sa tacnom punom lekova,...

Nastavak na Vostok.rs...

Ruska medicinska sestra došla u providnoj opremi na posao

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Maj.2020, 07:31

Medicinska sestra u bolnici u Tuli u centralnoj Rusiji postala je preko noći senzacija na društvenim mrežama nakon što se pojavila na poslu u zaštitnom odjelu ispod koga se jasno vidio samo njen donji veš. Dok je uredno nosila i rukavice i zaštitne naočare.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.