ZANOSNA SRPKINJA (24) PALA SA 400 KILA KRISTAL META! Aleksija optužena da je organizovala uvoz droge u BOČICAMA ČILIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZANOSNA SRPKINJA (24) PALA SA 400 KILA KRISTAL META! Aleksija optužena da je organizovala uvoz droge u BOČICAMA ČILIJA!

Aleksija Vračar (24) iz Sidneja provešće predstojeće praznike iza rešetaka zbog sumnje da je učestvovala u organizovanom uvozu droge sakrivene u bocama čilija

Vračar (24) je optužena za niz prekršaja nakon što su detektivi u četvrtak u njenom stanu na zapadu Sidneja pronašli i oduzeli vatreno oružje, 650.000 dolara u gotovini, dva kilograma ekstazija, 250 grama kokaina, 340 grama kanabisa, mobilne telefone, SIM kartice, dodatke za drogu, te lažne dokumente.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pretres njenog stana deo je istrage o uvozu metilamfetamina sakrivenog u bocama čilija, a koji su australijske pogranične snage presrele prilikom dolaska na terensko skladište u Sidneju u oktobru. Policija navodi da je pošiljka iz SAD-a sadržavala 768 boca umaka, a testiranje je pokazalo prisustvo metilamfetamina u bocama, koji je poznat i kao droga led, odnosno kristal met.

Preliminarna forenzička analiza utvrdila je da boce sadrže oko 400 kilograma metilamfetamina čija je procenjena ulična vrednost veća od 300 miliona dolara.

U zajedničkoj akciji policijskih agencija uhapšena su i optužena četvorica muškaraca od 30, 34, 36 i 45 godina, a sada i 24-godišnjakinja koja je koristila lažnu identifikaciju kako bi osnovala četiri preduzeća za pomoć uvoza droge. Vračar je optužena za više tačaka i odbijena joj je kaucija. Za sada nije optužena za uvoz droge. Ona će se na lokalnom sudu u Paramatiju pojaviti 30. januara, a policija u međuvremenu nastavlja istragu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srpkinja valjala drogu vrednu 300 MILIONA! Objavljen Aleksijin DETALJAN PLAN za rasturanje 768 BOČICA META! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019

Kao da je sišla sa modne piste, a uhapšena zbog sumnje da je krijumčarila drogu!..Srpkinja Aleksija Vračar (24) iz Sidneja, uhapšena je zbog sumnje da je član organizovane kriminalne grupe koja je uvozila drogu sakrivenu u bocama čili sosa...U bocama je bilo oko 400 kilograma sintetičke droge...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.