Srpkinja valjala drogu vrednu 300 MILIONA! Objavljen Aleksijin DETALJAN PLAN za rasturanje 768 BOČICA META! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2019, 02:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinja valjala drogu vrednu 300 MILIONA! Objavljen Aleksijin DETALJAN PLAN za rasturanje 768 BOČICA META! (FOTO)

Kao da je sišla sa modne piste, a uhapšena zbog sumnje da je krijumčarila drogu!

Srpkinja Aleksija Vračar (24) iz Sidneja, uhapšena je zbog sumnje da je član organizovane kriminalne grupe koja je uvozila drogu sakrivenu u bocama čili sosa.

U bocama je bilo oko 400 kilograma sintetičke droge metamfetamin, poznate i pod nazivom "led", čija se vrednost procenjuje na 300 miliona dolara!

U Aleksijinom stanu pronađene su razne vrste droge i arsenal oružja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dovoljan da se naoruža čitava jedna krimi-grupa.

Srpkinja je u svom okruženju privlačila pažnju lepotom i luksuzom, jer izgleda poput svetskih top modela.

- U njenom stanu u Sidneju pronađeno je i oduzeto vatreno oružje, mobilni telefoni, kartice, lažna dokumenta 644.000 dolara u gotovini upakovanih u kese za kupovinu, dva kilograma ekstazija, 250 grama kokaina i 340 grama kanabisa - navodi "Dejli mejl".

Posle pretresa Aleksiji su stavljene lisice, a pretres njenog stana samo je deo istrage o bocama čilija sa drogom. Krajem oktobra australijske vlasti su pronašle tovar s drogom ubačen u skladište u Sidneju, a posle toga su počela hapšenja.

Uhapšena su i četiri muškarca.

Aleksija je rodom iz Banjaluke. Određen joj je pritvor, tereti se za više krivičnih dela, a sud je za nju odbio kauciju, zbog čega će praznike provesti iza rešetaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DETALJI HAPŠENJA LEPE ALEKSIJE: Srpkinja švercovala drogu vrednu 300 miliona dolara! KAD SU JOJ UPALI U STAN - ŠOK!

Izvor: Kurir, 09.Dec.2019

Istraga Aleksija Vračar (24) uhapšena je u Sidneju zbog sumnje da je pokušala da prokrijumčari 400 kg metilamfetamina u čili-sosu

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.