ZAMALO IZBEGNUTA TRAGEDIJA 20 putnika u poslednjem trenutku iskocilo iz zapaljenog voza

Izvor: medio.rs, 21.Apr.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAMALO IZBEGNUTA TRAGEDIJA 20 putnika u poslednjem trenutku iskocilo iz zapaljenog voza

Ovo nije prvi put da do tragedije ne dođe pukom srećom - popularna „Šveđanka“ izgorela je i novembra 2013. godine u požaru koji je buknuo između železničkih stanica Vlaole i Jasikovo

Voz zvani „Šveđanka“ koji je saobraćao na deonici Majdanpek – Zaječar, izgoreo je danas u tunelu Šušulajka,  ali u požaru srećom niko nije povređen.

Zbog izgorelog voza, železnički saobraćaj još u prekidu

Brzom intervencijom vatrogasaca požar >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je lokalizovan, i svih 20 putnika, koliko ih je bilo u vozu u trenutku nesreće, na vreme su izašli iz voza.

Popularna „Šveđanka“ izgorela je i novembra 2013. godine u požaru koji je buknuo između železničkih stanica Vlaole i Jasikovo.

Tada je u trenutku požara u vozu bilo oko 60 putnika, koji su takođe na vreme izašli iz voza i nije bilo povređenih.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.