ZAKUCAO SE U BETONSKU BANDERU: Težak udes kod Vranja, vozač zadobio teške telesne povrede

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2020, 15:40

ZAKUCAO SE U BETONSKU BANDERU: Težak udes kod Vranja, vozač zadobio teške telesne povrede

Od siline udara, došlo je do okretanja vozila koje je ostalo prevrnuto na levi bok.

U teškom udesu koja se dogodila tokom vikenda, jedna osoba zadobila je teške telesne povrede, saopštila je Policijska uprava Vranje.

Nezgoda se dogodila u petak uveče, u selu Zagužanje, u Surduličkoj opštini. U mestu Samokovo, iz za sada nepoznatih razloga, "ševrolet" surduličkih registarskih oznaka, udario je u betonski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << električni stub javne rsvete pored kolovoza.

U udesu je teške telesne povrede zadobio vozač "ševroleta" star 34 godine iz Surdulice.

On je nakon nezgode zbrinut u surduličkom Zdravstvenom centru. Uviđaj su, po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladićinom Hanu, izvršili pripadnici saobraćajne policije koji bi trebalo da istraže uzrok ove saobraćajke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.