Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 10:47

ZAKLAO JE PSA, PA ONDA I NJU! Potresni detalji zločina kod Novog Bečeja: Čekala ga je dok je bio zatvoru, čak mu je slala novac (FOTO)

Zločinu kod Novog Bečeja prethodila bizarna svađa: Komšije otkrivaju šta se događalo pre stravičnog ubistva žene čije je telo nađeno u kadi

Nakon stravičnog ubistva žene (41), koju je suprug ubio u njihovoj porodičnoj kući u Novom Bečeju, njihove komšije i meštani sela Bočar i dalje su u šoku. Iako je muškarac bio poznat po problematičnom ponašanju, niko nije mogao da pretpostavi da će dići ruku na ženu sa kojom je godinama bio. Meštani sada prepričavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je zločinu prethodila bizarna svađa oko psa.

Zločin se dogodio u noći između subote i nedelje, kada je došlo do svađe supružnika. U jednom trenutku, videvši verovatno da je suprug prešao granicu i postao nasilan, nesrećna žena je pobegla kod komšinice. On ju je ubeđivao da se vrati i nakon što je uspeo u tome, ubio ju je, a njeno telo nađeno je u kadi. Prema nezvaničnim informacijama, muškarac ju je ubio zadavši joj smrtonosne povrede nožem, a nakon što je presudio supruzi, napao je i svog brata.

Komšije ne kriju šok i nevericu zbog svega što se dogodilo u ovoj kući, uprkos tome što su znali da je muškarac ranije imao problema sa zakonom. Kako su ispričali, bio je u zatvoru u Austriji zbog narkotika, a ona ga je za to vreme čekala, zarađivala novac tako što je nadničila, a onda ga potom slala njemu u zatvor. Na prvi pogled niko ne bi mogao da pomisli da će se njihova ljubavna priča završiti ubistvom.

Kako su susedi ispričali, jedan od mogućih motiva je svađa oko psa za kog je nesrećna žena bila izuzetno vezana.

- Imala je tog psa neko vreme. Od kada je monstrum došao iz zatvora taj pas je stalno lajao na njega, kako da je predosetio nešto. Nije mu dao da joj priđe. On je ubio i tog jadnog psa, čuli smo da ga je ganjao po dvorištu da ga zakolje - objašnjavaju meštani.

Komšije ove porodice ne kriju žal za ženom i sa nevericom prepričavaju detalje iz njihovog života.

- Bila je divna žena, vredna i radna. Niko ne može da poveruje da joj se to dogodilo i da ju je on ubio tako svirepo. Iskreno ga je volela i čekala ga da izađe iz zatvora - pričaju komšije.

- Tu kuću su nasledili, živeli su tu i borili se. Kada je on završio u zatvoru nije htela da ga ostavi. Borila se kao lavica, trčala je, radila za nadnice da ima para za sebe, ali je i njemu slala da ima u zatvoru. On jeste bio malo čudan, ali nikada ne bismo pomislili da je spreman na ovo - rekao je komšija.

Navodno u noći kada se dogodio zločin, niko nije čuo kada se ubistvo dogodilo, a dosta ljudi je bilo u kafani koja se nalazi nedaleko od kuće, odakle su svi u jutarnjim časovima krenuli kućama.

Da on nije jedini problematičan u porodici, potvrdile su i komšije sa kojima smo pričali. Meštani Boreča ispričali su za Novu da je reč i problematičnim ljudima.

- Nema tu niko dobar, jedino njihova majka, jadna žena. Tu je često bilo nasilja, čak je i taj ubica jednom pretukao svoju babu, pa je bila policija i opšti haos - priča komšija.

Kako tvrde, kad ne znaju sa kim da se svađaju oni se svađaju među sobom.

- Nesrećna žena se tu borila se od početka. Ulagala je novac u tu kuću, radila je da je održava. Čak i njen otac je pomagao, ali je gledao na svaki način da je odvuče iz te kuće, govorio da će joj naći posao, da nema budućnosti za nju, ali je ona govorila da voli tog muškarca i da neće da ga napusti. Radila je za advokate, borila se, čak je i njegovoj braći plaćala advokate, slala novac u zatvor. Svi su joj govorili da ide odatle, da tu nema budućnosti za nju, ali je njena ljubav bila jača od svega - pričaju meštani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.