Izvor: Blic, 20.Jun.2023, 08:18

"MONSTRUM JE DOŠAO IZ ZATVORA I POBIO IH" Šokirane komšije o zločinu kod Novog Bečeja: "Često je bilo nasilja, čak je ubica jednom pretukao i svoju babu"

Nakon stravičnog ubistva Suzane M. (41), koju je suprug Robert M. ubio u njihovoj porodičnoj kući u Novom Bečeju, njihove komšije i meštani sela Bočar i dalje su u šoku. Iako je Robert bio poznat po problematičnom ponašanju, niko nije mogao da pretpostavi da će dići ruku na ženu sa kojom je godinama bio. Meštani sada prepričavaju da je zločinu prethodila bizarna svađa oko psa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAKLAO JE PSA, PA ONDA I NJU! Potresni detalji zločina kod Novog Bečeja: Čekala ga je dok je bio zatvoru, čak mu je slala novac (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023

Zločinu kod Novog Bečeja prethodila bizarna svađa: Komšije otkrivaju šta se događalo pre stravičnog ubistva žene čije je telo nađeno u kadi..Nakon stravičnog ubistva žene (41), koju je suprug ubio u njihovoj porodičnoj kući u Novom Bečeju, njihove komšije i meštani sela Bočar i dalje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.