ZAHTEVAMO HITNU DOSTAVU PODATAKA! MUP munjevito reagovao povodom pretnji Tatjani Vojtehovskoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2018, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZAHTEVAMO HITNU DOSTAVU PODATAKA!" MUP munjevito reagovao povodom pretnji Tatjani Vojtehovskoj!

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je večeras da su policijski službenici u saradnji s Višim javnim tužilaštvom u Beogradu danas odmah po prijavi otpočeli postupanje i istragu povodom pretnji novinarki Tatjani Vojtehovski putem društvene mreže "Tviter".

U saopštenju MUP-a ističe se da su netačne i zlonamerne tvrdnje pojedinih političara da policija nije reagovala povodom pretnji Tatjani Vojtehovski.

- Pripadnici Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kriminala odmah su se obratili kompaniji ''Tviter'' za hitnu dostavu podataka o korisnicima naloga sa kojih su upućene pretnje i intenzivno se preduzimaju sve mere i radnje u cilju utvrđivanja identiteta i procesuiranja ovih osoba - kaže se u saopštenju MUP-a.

JEZIVI SNIMAK NESREĆE KOD NIŠA: Autobus prepolovljen, voz iskočio iz šina, među mrtvima I DETE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MUP: Policija odmah reagovala na pretnje Tatjani Vojtehovski

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2018

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je sinoć da su policijski službenici u saradnji s Višim javnim tužilaštvom u Beogradu u četvrtak odmah po prijavi otpočeli postupanje i istragu povodom pretnji novinarki Tatjani Vojtehovski putem društvene mreže "Tviter"...U saopštenju MUP-a...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.