Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 20:47

ZADALA LJUBAVNIKU DESET SMRTONOSNIH UDARACA! Stravičan slučaj u okolini Požarevca ostavio javnost u ŠOKU, a iza svega stoji JEZIVA priča

U potrazi za boljim životom se našla u lancu trgovine ljudima

Pre tačno deset godina dogodio se stravičan zločin koji će zauvek obeležiti Malo Crniće kod Požarevca. Žena (44) iz Malog Crnića je sekirom iskasapila svog ljubavnika (60) iz Subotice kod Svilajnca, sa deset smrtonosnih udaraca. Ovaj događaj je ostavio dubok trag u sećanjima meštana, ali i pravosudnih organa.

Tokom sudskog postupka, detalji iz života žene su izašli na videlo. Njena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teška sudbina, sa elementima trgovine ljudima i seksualnog zlostavljanja, navela je mnoge da se zapitaju o okolnostima koje su dovele do ovog tragičnog događaja.

Ona je ispričala da je došla iz Bosne, gde je bila udata, ali je zbog nacionalne pripadnosti izbačena na ulicu. U potrazi za boljim životom, našla se u lancu trgovine ljudima, da bi na kraju završila u vezi sa žrtvom.

Tako je došla do njega koji ju je, tvrdila je, podvodio prijateljima po selu:

- Da, ubila sam ga! Bila sam žrtva seksualnog iživljavanja njega i njegovih prijatelja. Silovali su me, mučili i gasili mi cigarete po telu i genitalijama. Znalo se desiti i da me siluju po nekoliko puta u toku noći. I pre toga sam imala težak život. Htela sam da ga napustim, ali mi on to nije dozvoljavao. Kobnog jutra mi je kao rekao da odem, a onda se predomislio. Došlo je do sukoba... - rekla je ona tada.

Otac pokojnog izjavio je da su se njih dvoje često svađali, ali da nije mogao da shvati motive ovog monstruoznog zločina. Opisao je strašne povrede koje je žena nanela njegovom sinu, ostavljajući trag strahote u njihovom domu. Njegove reči svedoče o dubokom bolu i neverici zbog onoga što se dogodilo.

- Kad god bih iz svoje kuće, koja je u istom dvorištu, došao kod njih, oni bi prekidali svađu. Užasno ga je iskasapila! Udarala ga je u čelo, odsekla mu nos, uvo mu je ogulila do kostiju... Na vratu je imao više posekotina. Ne znam zašto je to učinila - ispričao je.

Viši sud u Jagodini je osudio ženu na 12 godina zatvora, uzimajući u obzir okolnosti koje su dovele do ovog događaja. Ova presuda je izazvala različite reakcije u javnosti, sa mnogima koji su isticali tešku sudbinu ubice kao olakšavajuću okolnost.

- Komšije su mi rekle da su posle ubistva videle neki sivi 'opel'. Verovatno je pobegla sa tim čovekom koji ga je vozio. Tog dana sam se vratio iz njive, a ona me je sačekala sa kafom. Bilo mi je sumnjivo, jer je znala da ja pijem samo čaj. Rekla mi je: 'Tata, da popijemo kafu?' Prvo nisam hteo, a onda sam popio, jer je i ona pila kafu. Možda je Bane već tada bio mrtav u kući... - dodao je otac ubijenog.

Staniša nije ulazio u sinovljevu kuću do sledećeg dana kada su izjutra došli njegovi prijatelji i zatekli zaključanu sobu.

- Ušao sam u kuću da vidim šta se dešava. Prijatelji su mi rekli da pozovem policiju, jer su pomislili da je moj sin umro. Policija je došla i razvalila vrata od sobe. Moj sin je ležao u krevetu, pokriven ponjavom i ćebetom, a jastuk mu je bio preko glave. Policajac je odmah rekao da je ubijen, jer je video krv na zidu i zavesama. Najverovatnije u snu - zaključuje.

Sada, deset godina kasnije, ubica ima 54 godine i za dve bi trebalo da izađe na slobodu. Njena budućnost nakon izlaska iz zatvora ostaje neizvesna, ali njena priča će zauvek ostati kao podsetnik na složenost ljudske sudbine i potrebu za razumevanjem i empatijom prema onima koji su prošli kroz teška iskustva.

Izvor: Srbija Danas/Republika/T.J./Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.