ZA VREME ĐILASOVE VLASTI NIKO NIŠTA NIJE DOBIO, A SADA BI DA UZME I POMOĆ ZA MLADE! Sramne kampanje opozicionih medija ne prestaju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2022, 17:02

ZA VREME ĐILASOVE VLASTI NIKO NIŠTA NIJE DOBIO, A SADA BI DA UZME I POMOĆ ZA MLADE! Sramne kampanje opozicionih medija ne prestaju (FOTO)

Mediji pod kontrolom opozicije i njenog lidera tajkuna Dragana Đilasa obrušili su se na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ovoga puta, šef države našao se na meti portala Direktno zbog najavljene pomoći mladima od 100 evra.

Đilasovo propagandno glasilo, naime, proglasio je državnu pomoć mladima "mitom", a u celu priču uvezali su i Janka Veselinovića i njegov pokret čija se podrška u narodu meri u promilima, Pokret za preokret.

- Naprednjački >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lider Aleksandar Vučić u nedostatku argumenata kojima bi ubedio mlade da glasaju za njega poslužio se - mitom - piše u tekstu spomenutog portala.

To je i na Tviteru napisao Janko Veselinović, lider Pokreta za preokret, istakavši da je predsednik Srbije počinio "krivično delo".

Pravni tim @PokretPreokret priprema krivičnu prijavu protiv Aleksandra Vučića zbog masovnog nuđenja mita građanima u vidu "100 evra, ako ne izgubi izbore". Do kraja nedelje predaćemo prijavu Tužilaštvu. Nema dileme da je krivično delo počinjeno. Dilema je kada će mu biti suđeno.

— Janko Veselinovic (@j_veselinovic) February 8, 2022

- Pravni tim Pokreta za preokret priprema krivičnu prijavu protiv Aleksandra Vučića zbog masovnog nuđenja mita građanima u vidu "100 evra, ako ne izgubi izbore" - napisao je Veselinović na Tviteru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pokret za preokret priprema krivičnu prijavu protiv Vučića zbog 100 evra mladima

Izvor: Radio 021, 08.Feb.2022

Pravni tim Pokreta za preokret priprema krivičnu prijavu protiv Aleksandra Vučića zbog masovnog nuđenja mita građanima u vidu "100 evra, ako ne izgubi izbore".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.