ZA MENE JE TO FASCINANTAN RAZVOJ Gradonačelnik Ljubljane o Beogradu na vodi: Investicija koju niko neće odneti

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 22:18

"ZA MENE JE TO FASCINANTAN RAZVOJ" Gradonačelnik Ljubljane o Beogradu na vodi: Investicija koju niko neće odneti

Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković gost je emisije "Direktno sa Minjom Miletić" na televiziji Euronews.

Novinarka Minja Miletić pitala je gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića da prokomentariše kako vidi razvoj Beograda.

- Beograd na vodi, ja se sećam kako je to počelo. Bio sam pozvan na jedan okrugli sto, kao gradonačelnik Ljubljane, gde smo pričali o investicijama, tad je uvodnu reč imao predsednik Vučić. On kaže razvijaćemo Srbiju preko razvoja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Beograda. I onda kada je pričao o tom gradu na vodi i ivesticiji od dve milijarde evra. Za mene je to fascinantan razvoj, sada već tri milijarde investicija koje niko neće odneti, tu je, u Beogradu. Ko god se bude menjao, predsednik države, Vlade, gradonačelnik, Beograd na vodi ostaje - rekao je Janković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gradonačelnik Ljubljane: "Vučić je imao hrabrost i viziju" VIDEO

Izvor: B92, 28.Maj.2022, 09:18

Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković jasno rekao šta misli o Aleksandru Vučiću...On je gostovao na "Juronjuzu", gde je pričao o jednom od simbola prestonice Srbije – Beogradu na vodi – i tom prilikom se podsetio kako je ceo projekat počeo...Kako je ispričao Janković, on je prisustvovao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.