VUČIĆ BRINE ZA SRBIJU Gradonačelnik Ljubljane o odnosima Srbije i Rusije: To treba poštovati (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 21:47

"VUČIĆ BRINE ZA SRBIJU" Gradonačelnik Ljubljane o odnosima Srbije i Rusije: To treba poštovati (VIDEO)

Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković gost je emisije "Direktno sa Minjom Miletić" na televiziji Euronews. 

Novinarka Minja Miletić je pitala gradonačelnika Zorana Jankovića da prokomentariše navode da Srbija drži stranu Rusije.

- Predsednik Vučić je osudio rat, to je činjenica. Ali je izjava da ruske firme neće kupovati po Srbiji po malim cenama bila korektna. To treba poštovati. Na kraju, hajde da gledamo budućnost, rat će se završiti. Gledao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam intervju predsednika Vučića i potpisujem ono što je rekao. U principu, on brine za Srbiju. Ako vam je neko prijatelj za ceo život i vi mu u jednom trenutku kažete da ga više ne priznajete, onda nešto nije u redu sa vama - rekao je gradonačelnik Janković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PREDSEDNIKA VUČIĆA, PRE SVEGA, POŠTUJEM" Gradonačelnik Ljubljane o Sretenjskom ordenu: Strašan ponos (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022

Gradonačelnik Ljubaljane kaže da je ponosan na orden koji je dobio od predsednika Vučića...Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković gost je emisije "Direktno sa Minjom Miletić" na televiziji Euronews...- U kakvim ste odnosima sa predsednikom Vučićem, pošto ste dobili Sretenjski orden što je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.