ZA BILJANU POPOVIĆ IVKOVIĆ NEMA DILEME: Iza uličnog terora stoje Đilas i njegove pristalice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 18:25

ZA BILJANU POPOVIĆ IVKOVIĆ NEMA DILEME: Iza uličnog terora stoje Đilas i njegove pristalice!

Za ovaj ulični teror u Beogradu u jeku najjačeg talasa pandemije, koji su organizovali i sa bezbedne udaljenosti njime dirigovali i posmatrali ga, odgovornost snose Dragan Đilas i njegove pristalice

Članica predsedništva SNS, Biljana Popović Ivković najoštrije je osudila incidente i nasilje koji su se dešavali ispred zgrade Narodne skupštine.

Ona se oglasila saopštenjem povodom huliganskih protesta u centru Beograda, a njeno saopštenje prenosimo u celosti:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Sinoć su u centru naše prestonice Dragan Đilas i njegovi sledbenici organizovali huligane da ruše i pale naš grad i fizički nasrću na policijske službenike. Sada perfidno traže odgovornost policije za vandalizam iza čije organizacije stoje oni lično. Njihovi huligani su noćas napali državu nasrnuvši njene institucije i policiju sa namerom da po ko zna koji put oskrnave Skupštinu rušeći i uništavajući sve pred sobom.

Sinoćno sumanuto orgijanje ima za posledicu 43 povređena policijska službenika od kojih je jedan zadobio frakturu lobanje, zapaljenih 5 službenih vozila, nekoliko demoliranih privatnih vozila u vlasništvu građana, uništene kontejnere, polomljene izloge, izvaljenu uličnu rasvetu i saobraćajne znakove.

Takozvana srpska opozicija koju predvodi Dragan Đilas perfidno se krije iza sinoćnog bestijalnog divljanja koje je ništa drugo do još jedan izraz njegove bolesne žeđi za vlašću. .

Ивковић @ivkovic_biljana: За улични терор у Београду одговорност сносе Драган Ћилас и његове присталице https://t.co/UBT3IvRSTn

— СНС СРБИЈА (@sns_srbija) July 8, 2020

U vreme kada je Dragan Đilas bio na vlasti, huligani su palili ambasade i strana predstavništva, na smrt prebili građanina Francuske i rušili po Beogradu. Danas napadaju srpski parlament i udaraju na srpsku policiju. Žrtve sinoćnog divljaštva su isti oni policijski službenici koji su svih prethodnih godina bili na usluzi svojim građanima kao što su bili i sada u doba pandemije korona virusa brinući o njima, posebno najstarijim donoseći im hranu, lekove i ukazujući im svaku drugu pomoć.

Posao policije je da suzbije svako nasilje, sankcioniše rušilačko ponašanje i eliminiše bilo koji pokušaj ugrožavanja sigurnosti i bezbednosti građana i njihove imovine. Ovakve pritiske, pretnje, unošenje straha i nasilje Srbija neće dozvoliti.

Pandemija korone treba da nas ujedini da pomažemo jedni drugima u nevolji i sačuvamo naše živote. Umesto toga sinoć smo imali na delu jedno neodgovorno i nesavesno ponašanje jednog dela građana koje može da dovede do još drastičnijeg širenja zaraze u narodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.