Xbox One je neuništiv: Bacali konzole sa skoro pet metara

Izvor: B92, 28.Nov.2014, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Xbox One je neuništiv: Bacali konzole sa skoro pet metara

Svakog zaljubljenika u video igre u ovom testu mora da probode oko srca, ali očito je da je ovo bilo u ime nauke. Nakon leta s nekoliko metara od PS4 nije bilo glasa.

Ako ste još u dilemi između Xboxa One ili PlayStationa 4, možda će fizička izdržljivost biti nešto što će doneti odluku za vas.

Wired je u svojoj Battle Damage emisiji odlučio da stavi obe konzole na test, kakav će vama pasti na pamet u retkim situacijama kad vam protivnik u 94. minuti zabije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gol za pobedu.

Konzole su bacali s nekoliko visina. Iako se PlayStation 4 držao nakon prvog testa na 1,5 metara visine, u drugom su konzole imale susret s gravitacijom s visine od 4,5 metara. Xbox One je uprkos pucanju kućišta i dalje radio, dok PlayStation 4 nije hteo da se uključi.

Gubitnika je čekala još teža sudbina uz bliski susret s motornom testerom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.