Vulin uputio saučešće povodom pogibije trojice finskih vojnika

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Okt.2017, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin uputio saučešće povodom pogibije trojice finskih vojnika

Ministar odbrane Aleksandar Vulin uputio je danas telegram saučešća ministru odbrane Finske Jusi Ninisto povodom pogibije trojice pripadnika finske vojske u saobraćajnoj nesreći na jugu te zemlje.

Vulin je u telegramu naveo da takvi i slični događaji ukazuju na svu težinu vojnog poziva, bilo da je reč o obuci, redovnim ili vanrednim aktivnostima

"Duboko me je potresla vest o tragičnoj pogibiji finskih vojnika. U ime pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i svoje lično, želim da Vam prenesem izraze najiskrenijeg saučešća", naveo je Vulin a prenelo Ministarstvo odbrane.

Četiri osobe poginule su danas na jugu Finske u sudaru voza i vojnog vozila, izjavili su zvaničnici. Sudar u kojem je povređeno 11 ljudi, dogodio se na 85 kilometara od Helsinkija. Među žrtvama su tri vojnika i jedan putnik, preneo je AP. U vojnom kamionu bilo je osam vojnika koji su učestvovali na vojnim vežbama na jugu Finske, rekao je portparol vojske.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Saučešće Vulina Finskoj zbog pogibije vojnika

Izvor: Blic, 26.Okt.2017

Ministar odbrane Aleksandar Vulin, povodom tragične pogibije finskih vojnika u teškoj saobraćajnoj nesreći, uputio je danas saučešće ministru odbrane Finske Jusi Ninisto..."Takvi i slični događaji ukazuju na svu težinu vojnog poziva, bilo da je reč o obuci, redovnim ili vanrednim aktivnostima",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.