Vulin: Službe bezbednosti donose mere za zaštitu Srbije

Izvor: N1 televizija, 15.Jul.2016, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Službe bezbednosti donose mere za zaštitu Srbije

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da će na sutrašnjoj sednici Biroa za koordinaciju službi bezbednosti o migrantima biti podneti izveštaji svih službi i donete mere kojima će se obezbediti da Srbija bude zaštićena, ali tako da ljudi koji ulaze u zemlju, ostvare sva svoja međunarodna prava.

"Predsednik Vlade (Aleksandar Vučić) će dobiti predlog mera i od ministarstava rada, unutrašnjih poslova i odbrane, i svih >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << obaveštajnih službi, kako bismo u našoj zemlji obezbedili bezbednost i sigurnost naših građana", rekao je Vulin.

Vulin je dodao da će te mere obezbediti da se prema migrantima ponašamo humano i civilizovano, ali da u migrantskoj krizi Srbija ne može da bude sama.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će sutra biti sednica Biroa za koordinaciju službi bezbednosti povodom migrantske krize.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.