Vulin: Još se ne zna ko je pokušao da ubije Vučića u Srebrenici

Izvor: RTS, 11.Jul.2019, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Još se ne zna ko je pokušao da ubije Vučića u Srebrenici

Ni posle četiri godine ne zna se ko je hteo da ubije predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici, što ukazuje na potrebu da se zapitamo da li je u pitanju nesposbnost ili zla namera, kaže ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.
Vulin ističe da tokom protekle četiri godine nismo čuli "tu prostu i jednostavnu istinu", ko je pokušao da ga ubije, kao što nismo čuli ni ko su inspiratori ni nalogodavci.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Za te četiri godine slušali smo česte napade, kritike, lekcije, ali nam niko iz Bosne i Hercegovine nije rekao ko je pokušao da ga ubije i nismo čuli ni jedno jedino izvini", izjavio je ministar Vulin.
Ako za četiri godine niste u stanju da pronađete nijednog nalogodavca, ili bar nekoga od učesnika u sramnom pokušaju atentata na predsednika Vučića, onda moramo da se zapitamo da li je u pitanju nesposobnost ili je u pitanju zla namera, zaključio je Vulin.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vulin: Još se ne zna ko je hteo da UBIJE VUČIĆA

Izvor: Mondo, 11.Jul.2019

Ni posle četiri godine ne zna se ko je hteo da ubije predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici, izjavio je danas ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..Vulin kaže da to ukazuje na potrebu da se zapitamo da li je u pitanju nesposobnost ili zla namera...On...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.